Honlapkészítés

WordPress CMS rendszerrel épített keresőoptimalizált weboldalak

Miért legyen saját honlapod?

Ma már minden cég számára elengedhetetlen, hogy valamilyen formában jelen legyen a világhálón. Hogy miért? Mert az érdeklődők ott keresnek megoldást minden problémájukra, ezért ha ott nem találnak meg, akkor nagyon nehezen fognak elérni és a Te szolgáltatásodat választani.

A legjobb és hosszú távon legolcsóbb megoldás erre egy weboldal, hiszen az egyszeri elkészítési díjon kívül csak üzemeltetési költségei vannak (tárhely és domain név).

WordPress alapú weboldalakat készítek, mert:

Mit kapsz egy új weboldallal?

Mi az a WordPress?

A WordPress a világ legnépszerűbb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszere napjainkban. Nagy előnye, hogy telepítését követően egy alap adminisztrációs felület azonnal a rendelkezésünkre áll, így a megfelelő bővítmények használatával gyorsan kialakítható egy komplett weboldal.

2022-es adatok szerint 810 millió webhely használja a WordPress-t, ami az interneten található összes webhely 43% -a (2021-hez képest ez 4%-os növekedés).

Garantálom, hogy:

Ha nincs modern weboldalad, akkor nem habozhatsz tovább, azonnal lépned kell! Ne hagyd, hogy versenytársaid arassák le azt, amit Te is megtehetnél!