Weboldal karbantartás

Nincs időd weboldalad karbantartására? Nem boldogulsz a tartalmak feltöltésével? Bízd ránk az ezzel járó feladatokat. Ha weboldalad tartalma igényes, karbantartott, látogatóid is szívesen fognak visszatérni.

Az internetezők abból ítélik meg vállalkozásodat, amit az oldaladon látnak. Ne hagyd, hogy weboldalad tartalma elavulttá váljon, mert azzal csak látogatókat, rosszabb esetben ügyfeleket veszítesz. Mindig töltsd fel a legfrissebb információkat, híreket, akciókat vagy termékeket!

Ha nem szeretnél időt pazarolni erre a folyamatra, akkor bízz meg szakembereket, hidd el, megéri az a kis kiadás az eddig itt leírtak miatt. Más cégek által készített weboldalak karbantartását is vállaljuk.

Különleges akciónk keretében ingyenes grafikai tervezést végzünk, amennyiben oldalad karbantartását ránk bízod! Weboldal átalakításakor igencsak jól jöhet ez az ajánlat, ne maradj le róla! (A karbantartás előre meghatározott időre szól, melyet a lejáratot követően akár meg is hosszabbíthatsz velünk.) 

Milyen problémák merülhetnek fel egy oldal karbantartása során?

Amennyiben a weboldal nem a megfelelő módon lett megtervezve és kialakítva, akkor a frissítése is nehézkessé válik. Éppen ezért fordítunk mi nagy figyelmet egy új weboldal megtervezésére. Inkább tartson tovább a tervezési fázis, minthogy több heti munkát kelljen újrakezdeni.

  • Egyszerű statikus weboldalaknál előfordulhat, hogy csak megfelelő programok használatával lehet módosítani a tartalmat. Ezeknek a programoknak a használatát nem lehet egyik napról a másikra megtanulni, így ha ilyen honlapod van, inkább bízd szakemberre (vagy bízz meg minket egy új, modern és könnyen használható weboldal elkészítésére).
     
  • Tartalomkezelő rendszerekkel is lehetnek problémák, hiszen ezek használata is megkövetel egy bizonyos html nyelvi ismeretet. Időbe telik, mire a rendszer minden egyes funkcióját megismered és készség szinten használni tudod azokat. Az általunk készített CMS rendszerrel ellátott oldalakhoz képekkel illusztrált használati utasítást adunk, hogy ezt a tanulási időszakot le tudd rövidíteni.
     
  • Ha forgalmas, sok termékkel feltöltött webshopod van, akkor annak karbantartása nem kevés időbe telik. A termékadatbázisokban való „turkálás” már nem is annyira egyszerű, viszont rengeteg időt lehet megspórolni azzal, ha nem egyesével kell minden egyes terméket frissítened.

Mi úgy gondoljuk, hogy mindenki végezze azt a munkát, amihez ért, Te vezesd a cégedet, hozd meg az ehhez szükséges döntéseket, mi pedig professzionális módon kezeljük az oldaladat.