Weboldal felújítás

Elégedetlen weboldal tulajdonosok figyelem! Tudjátok, hogy mennyi idő kell ahhoz egy látogatónak, hogy eldöntse, nálatok vásárol vagy a Ti szolgáltatásotokat választja?

5 másodperc… vagy még annyi se! Egy elavult weboldallal magadtól veszed el a bevételt! Bebizonyították (nem a brit tudósok), hogy egy látogatónak ennyi idő kell ahhoz, hogy egy weboldalt „beárazzon”, ha ennyi idő alatt meggyőzte az, amit lát, akkor kicsit körül is néz rajta.

Minden vállalkozó beleesik ebbe a hibába legalább egyszer (az okos tanul belőle)! Elkészült az új és csodaszép weboldalunk, elégedetten hátradőlünk, hogy ez is megvan. Aztán "elrepül" 2-3 év és azt vesszük észre, hogy az a csillogás már nem is olyan fényes, mint korábban, kevesebb megkeresés jön a kapcsolat oldaról, nehézkessé válik az weboldal frissítése, macerás, hogy képfeltöltés előtt szerkesztgetni, méretezni kell a fotót… nem sorolom tovább.

Ilyenkor azonnal lépni kell, mert ha Te a weboldaladból élsz meg, akkor már tegnap is késő volt! Az idő mindig ellened dolgozik, ha elavult az weboldalad, akkor a látogatók, megrendelők gyorsan elhagynak és lehet, hogy pont a konkurensednél fogják elkölteni azt a pénzt, amit nálad is ott hagyhattak volna. Ha nem tudsz meggyőző képet sugallni magadról a weboldaladon keresztül, akkor miért is választanának téged?

Szerencsére mindig van megoldás, ha erre Te is nyitott vagy. Lehet, hogy későn, de végre belátod, hogy hiba volt eddig várni, de ezt a hibát gyorsan lehet korrigálni. Egy weboldal felújítása alapos tervezést igényel, sok minden változott az informatikában és ezzel együtt a honlap készítés területén is az előző oldalad átadása óta, érdemes ezeket figyelembe venned egy új weboldal elkészítése előtt.

Kiforrott tartalomkezelő rendszerek (CMS) sokasága működik a piacon (mi drupallal foglalkozunk), melyek közös előnye, hogy próbálja egyszerűsíteni a weboldal frissítésének folyamatait, próbál neked időt spórolni, hogy azzal foglalkozhass többet, amivel kell is: a vevőiddel, az értékesítéssel.

Egy elavult weboldal felújítása gyakran a meglévő rendszer cseréjével is jár, - ha erre kerül sor - olyan megoldást fogunk javasolni, ami neked a legkényelmesebb. Ha számodra is az a fontos, hogy egy szép, új, modern weboldalad legyen, amit egyszerű karbantartani, akkor sokadlagos szempont lesz csak, hogy azt milyen CMS rendszerrel építettük neked fel.

Megmutatom neked, hogyan lesz az elavult weboldaladból újra ügyfél mágnes!

Modern, egyszerű felépítésű weboldalra van szükséged?

Vagy az eddigi oldaladat alaposan fel akarod forgatni és új funkciókkal ellátni?

Megnézzük, hogy mi használható még a régi weboldaladból, a több megy a kukába. Hidd el, az aktuális trendek szerint teljesen új weboldalra van szükséged, szakítani kell a régi bevált módszerekkel, ez már a XXI. század, 1-2 év elég ahhoz, hogy korábban „alapnak” hitt megoldások egy fabatkát se érjenek.

Drasztikus lépésekre van szükség, de ez kifizetődő lesz, mert egy új weboldallal visszaszerezheted elvesztett hiteled, ismét egyre több érdeklődő, vásárló fog téged választani. Gondoltad volna, hogy egy meggyőző weboldal ennyit számít?

Egy felújított weboldallal együtt ezeket biztosan megkapod:

 • modern megjelenés egyedi grafikával
 • egyszerű működés
 • könnyű kezelhetőség
 • moduláris felépítés, későbbi bővíthetőség
 • mindenféle mobil eszközön optimalizált megjelenés
 • termékek, szolgáltatások szemléletes bemutatása
 • egyszerű, pár kattintásos értékesítés
 • tetszőleges kialakítású űrlapok létrehozása

Az előnyök ennél sokkal széleskörűebbek, de ha csak ennyi lenne, már az is elegendő érv lenne egy új weboldal mellett!

Ajánlatunk, hogy elavult weboldalad minél hamarabb megújulhasson!

Felújítjuk elavult weboldalad, a fő funkciók megmaradnak, csak átesnek egy kis modernizáláson, hogy az idődet ne a honlapod kezelésével kelljen töltened.

A külső nagyon fontos, ez az első dolog, amit látogatóid észrevesznek, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy új megjelenésed dögös és csábító legyen.

Közösen átnézzük, hogy mik azok a megoldások, amiket érdemes lenne használnod, ami már nem menő, azt kidobjuk, helyette jöhetnek a trendi módszerek.

Egyszerűen kezelhető tartalomkezelő rendszert állítunk be neked komplett adminisztrációs felülettel, a betanuláshoz képekkel illusztrált használati utasítást adunk.

Új weboldalad szövegezése is felfrissítésre szorulhat, hogy valóban meggyőző legyél és ha már így benne vagyunk, akkor akár jöhet a SEO (keresőoptimalizálás) is, hogy meg is találjanak az új ügyfelek… ha már felújítás, ne maradjon ki semmi... ;)

Mit adunk mindezek mellé? Na, lássuk…

 • ingyenes weboldal karbantartást (support) fél évig, a cms rendszer moduljainak frissítését,
 • 20%-os kedvezményt a grafikai átalakítások díjából,
 • ha van facebook oldalad is, akkor ahhoz ingyen készítünk neked egy weboldaladhoz passzoló megjelenést,
 • díjmentes alapszintű keresőoptimalizálást,
 • regisztráljuk weboldalad a legnépszerűbb statisztikai rendszerben, hogy igénybe tudd venni a Google Analytics szolgáltatásait is.

Egy weboldal felújításának költségeit csak a felújítandó honlap alapos áttanulmányozása után tudjuk megmondani.

De mivel egy ilyen felújítás majdhogynem felér egy teljesen új weboldal elkészítésével, ezért itt is a honlap készítési áraink érvényesek.

Egyszerű céges bemutatkozó weboldal:

140.000 – 200.000 Ft

Tartalomkezelő rendszerrel, adminisztrációs felülettel, egyedi megjelenéssel.

A legfontosabb oldalakkal és funkciókkal (Bemutatkozás, Termékek, Szolgáltatások, Referenciák, Galéria, Ajánlatkérés, Elérhetőségek stb.).

Összetett céges weboldal:

200.000 – 300.000 Ft

Tartalomkezelő rendszerrel, adminisztrációs felülettel, egyedi megjelenéssel.

A legfontosabb oldalakkal (Bemutatkozás, Termékek, Szolgáltatások, Referenciák, Galéria, Ajánlatkérés, Elérhetőségek stb.) és funkciókkal (többnyelvű lehetőség, egyedi tartalomtípusok, kategória kezelés, social media gombok (Facebook, Google+, Twitter stb.).

Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos igények felmérése után tudjuk csak véglegesíteni!

Ha eljutottál idáig az olvasással, akkor már látod, „mid” lehet. Szükséged van rá? A döntés a Te kezedben van, maradjon az elavult weboldalad vagy szeretnél egy igazán szexi, modern és jól használható oldalt?

Dönts minél előbb, ajánlatunk nem tart örökké, ezért ne halogasd a döntésed. Ha tevékenységedhez szükség van egy jó weboldalra, rendeld meg azonnal!

Komoly cégek ma már nevüket adják elkészült munkáikhoz, garantálják annak hosszú távú működését. Mi csak olyat ígérünk meg, amit be is tudunk tartani.

Garantáljuk, hogy:

A felújított weboldalakat mindig a legújabb technológiák felhasználásával készítjük el.

A keresőoptimalizálás minden weboldal számára fontos, ezért is végezzük el neked ingyen az alapszintű beállításokat. Igény esetén SEO kampányok levezetésében is tudunk neked megfelelő partner céget ajánlani (Mi nem SEO-zunk, mindenki csinálja azt, amihez ért!).

A weboldalak minden esetben az elkészült grafikai tervek alapján épülnek fel, azt fogod látni éles körülmények között, amit elfogadtál a grafikai tervezés során.

Az általunk készített weboldalak bármikor bővíthetőek, bármi új ötleted támad vagy csak módosítani szeretnél valamit, biztosan megoldható lesz.

Ha 2 éven belül komolyabb átalakítást vagy bővítést tervezel és minket bízol meg vele, 20% kedvezményt adunk költségeidből.

Munkanapokon bármikor elérhetőek vagyunk, keress minket bármilyen ügyben.

Add meg adataidat, ne maradj le erről a remek ajánlatról!

Ha most nem rendeled meg a weboldal felújítás szolgáltatásunkat, lehet, hogy legközelebb már nem lesz rá lehetőséged, semmi sem tart örökké, így a Mi ajánlatunk se!

Ha megrendeled a honlap felújítási ajánlatunkat, akkor hamarosan Tied lehet egy modern weboldal, amivel nem kell majd szégyenkezned az ügyfeleid előtt, sőt, sokkal egyszerűbben fogod tudni értékesíteni termékeidet vagy szolgáltatásaidat.